GLASS DESIGN

Isolierglas

GEAM TERMOIZOLATOR
Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon).

In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza cu butil si sigilarea secundara care se realizaza cu poliuretan sau silicon bicomponent.

In economia unei cladiri suprafetele vitrate sunt esentiale in stabilirea gradului de eficienta energetica in ansamblu astfel incat putem spune ca geamul termoizolant poate mari considerabil performantele termice, energetice si luminoase, in functie de cerintele specifice de proiectare.

Consultantii nostri va stau la dispozitie gratuit cu toate informatiile necesare si va pot sprijini in alegerea variantei ideale pentru cladirea Dumneavostra. Sticla prelucrata de noi este furnizata de cei mai mari fabricanti pe plan mondial, Guardian si Saint Gobain, calitatea materiei prime fiind esentiala in asigurarea unui produs finit cu un grad ridicat de performanta.

Geamurile oferite de noi pot avea mai multe functii dupa cum urmeaza:

Geam de control solar reduce cantitatea de caldura provenita din radiatia solara, putand asigura un nivel ridicat de transmisie luminoasa.

Geam de control termic – lowE care reduce pierderile de caldura prin ferestre in timpul sezonului rece, imbunatatind capacitatea de izolatie termica a geamului termoizolant.

Geam de siguranta (sticla laminata – duplex) format prin imbinarea a doua sau mai multe foi de sticla cu una sau mai multe folii de polivinilbutiral ( PVB) clara, colorata, transparenta sau mata, caracterizata prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate. Avantajele acestui tip de sticla sunt: cresterea gradului de siguranta contra efractiei, izolatie fonica performanata (pentru performante acustice deosebite se utilizeaza folie PVB sound control), reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi in cazul spargerii). Utilajele noastre pot executa comenzi cu sticla duplex de pana la 20 mm grosime incadrata atat in geam termoizolant cat si finisat sub forma de compartimentari sau balustrade.

Geam securizat, obtinut prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la circa 700 ºC, urmata de racirea brusca. Prin acest procedeu se obtine o rezistenta de aproape 4 ori mai mare la socuri mecanice si termice decat la sticla normala, netratata.In caz de spargere, sticla securizata se descompune in bucati foarte mici neascutite, diminuand astfel considerabil riscul unor accidentari.

Geam cu atenuare fonica obtinut prin diverse procedee in functie de cerintele existente: marirea grosimii camerei interioare a geamului termoizolant, folosirea unei structuri asimetrice a geamului termoizolant (grosimi diferite pentru foile de sticla), introducerea unor gaze speciale in interior (argon, xenon), folosirea sticlei laminate cu folii de PVB ce izoleaza fonic (sound control), sau geamuri termoizolatoare cu 3 foi de sticla (tripan).

Geam multifunctional poate avea mai multe proprietati din cele enumerate mai sus: protectie solara, protectie fonica, protectie termica, siguranta si securitate.

Home&Office Glass Design va ofera toate aceste tipuri de geamuri, avand o vasta experienta in prelucrarea sticlei. Avand alaturi ca furnizori traditionali Guardian si Saint Gobain putem oferi calitate excelenta si preturi corecte.

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum.

Pereti Cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne din sticla fiind o solutie inovativa care ofera eleganta arhitecturala unei constructii precum si posibilitati infinite de design si stil. In acelasi timp, asigura excelente calitati de izolare termica si fonica, acces marit la lumina zilei, oferind interiorului o atmosfera placuta…

Compartimentari

Spre deosebire de alte variante de partitionare a spatiului, compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturalea incaperilor. Din sticla se pot crea interioare unice, adaptate in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte…

Geam Termoizolant

Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon). In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza…

Tamplarie PVC

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara… STEAMLINE 76 5 camere DESiGN 3D 5 camere BLUEVOLUTION 92 6

Balustrade

Sistemele de balustrade sunt proiectate si realizate pentru a indeplini cerintelede siguranta ce se impun in zona scarilor si balcoanelor.In afara de functia de siguranta, sistemele de balustrade ofera si un plus de design. Sticla folosita va fi securizata. In functie de locatie si structura, balustradele pot fi …

Mobilier din sticla

Sticla este materialul ideal pentru realizarea unor elemente de mobilier care sa imbine esteticul cu functionalul. Desi poate parea fragil, mobilierul din sticla este foarte rezistent, in executia lui luandu-se in calcul folosirea de materiale si solutii de montaj care sa indelineasca criteriile de siguranta necesare…