GLASS DESIGN

Insulating glass for PVC, aluminum or wood

Confortul asigurat de tamplaria PVC, aluminiu sau lemn stratificat este determinat de mentinerea unei temperaturi si luminozitati confortabile in interiorul incaperii, cu eforturi materiale minime.

Geamul termoizolant mareste performanta termica a unei ferestre PVC, aluminiu sau lemn stratificat, reducand pierderile de caldura si determinand astfel economii substantiale de energie.

Cel mai simplu pachet de geam termoizolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile traditionale. Prin adaugarea unor foi de sticla cu straturi acoperitoare lowE, color si reflective se pot mari considerabil performantele ferestrelor in functie de cerintele de proiectare.

Geamurile sunt produse in fabrica noastra pe linia automata LISEC de ultima generatie, sigilarea facandu-se pe robot indiferent ca este vorba de geam cu doua randuri de sticla sau de geam cu trei randuri de sticla, tripan, pana la grosimi de 52 mm. Automatizarea ne asigura o calitate ireprosabila si totodata o capacitate mare de productie. Toate produsele noastre au marcaj CE ceea ce va asigura ca respectam standardele europene in domeniu. Materia prima, sticla, este asigurata exclusiv de cei doi lideri mondiali in domeniu, Saint Gobain si Guardian. Datorita parteneriatelor indelungate cu furnizorii si a automatizarii proceselor productive preturile sunt competitive iar calitatea este excelenta.

Specialistii Home&Office Glass Design va stau la dispozitie pentru configurarea geamului conform cu cerintele Dumneavoastra specifice, luand in calcul cei mai importanti indicatori care masoare performantele produsului finit:

Coeficientul de Transfer Termic U – cu cat este mai mica valoarea acestui coeficient cu atat este mai mica pierderea de caldura din interiorul locuintei, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu incalzirea.
Coeficientul de Transmisie Luminoasa LT – cu cat acest coeficient este mai mare, cu atat cantitatea de lumina ce strabate geamul este mai mare, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu iluminatul.
Factor solar (SF) – cu cat este mai mica valoarea acestui coeficient, cu atat este mai mic aportul de caldura in interiorul locuintei fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu racirea si impiedica decolorarea obiectelor din incapere.
Coeficientul de izolare fonica Rw – cu cat acest coeficient este mai mare cu atat capacitatea de izolare fonica a termopanului este mai ridicata, fapt ce confera locuintei o poluare fonica redusa si un confort sporit.
Coeficientul de Reflexie Luminoasa LR – cu cat acest coeficient este mai mare cu atat perceptia ochiului dincolo de sticla este mai slaba, ceea ce asigura intimitatea si confidentialitatea caminului dumneavoastra.

Personalizarea vitrajelor izolante se poate face prin elemente decorative (sprosuri) înglobate în interiorul vitrajului. Deasemenea va oferim si ultimele noutati in domeniu cum ar fi jaluzelele introduse in interiorul pachetului de sticla, cu actionare manuala sau electrica.

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum.

Pereti Cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne din sticla fiind o solutie inovativa care ofera eleganta arhitecturala unei constructii precum si posibilitati infinite de design si stil. In acelasi timp, asigura excelente calitati de izolare termica si fonica, acces marit la lumina zilei, oferind interiorului o atmosfera placuta…

Compartimentari

Spre deosebire de alte variante de partitionare a spatiului, compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturalea incaperilor. Din sticla se pot crea interioare unice, adaptate in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte…

Geam Termoizolant

Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon). In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza…

Tamplarie PVC

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara… STEAMLINE 76 5 camere DESiGN 3D 5 camere BLUEVOLUTION 92 6

Balustrade

Sistemele de balustrade sunt proiectate si realizate pentru a indeplini cerintelede siguranta ce se impun in zona scarilor si balcoanelor.In afara de functia de siguranta, sistemele de balustrade ofera si un plus de design. Sticla folosita va fi securizata. In functie de locatie si structura, balustradele pot fi …

Mobilier din sticla

Sticla este materialul ideal pentru realizarea unor elemente de mobilier care sa imbine esteticul cu functionalul. Desi poate parea fragil, mobilierul din sticla este foarte rezistent, in executia lui luandu-se in calcul folosirea de materiale si solutii de montaj care sa indelineasca criteriile de siguranta necesare…