GLASS DESIGN

Geam termoizolant pentru tamplarie PVC, aluminiu sau lemn

Confortul asigurat de tamplaria PVC, aluminiu sau lemn stratificat este determinat de mentinerea unei temperaturi si luminozitati confortabile in interiorul incaperii, cu eforturi materiale minime.

Geamul termoizolant mareste performanta termica a unei ferestre PVC, aluminiu sau lemn stratificat, reducand pierderile de caldura si determinand astfel economii substantiale de energie.

Cel mai simplu pachet de geam termoizolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile traditionale. Prin utilizarea unor foi de sticla cu pelicula lowE, si/sau de control solar, pe supoart de sticla clara si/sau colorata in masa, se pot mari considerabil performantele ferestrelor in functie de cerintele de proiectare.

Geamurile sunt produse in fabrica noastra pe linia automata LISEC de ultima generatie, sigilarea secundara cu poliuretan facandu-se cu ajutorul robotului de sigilare atat pentru pachet de geam termoizolant cu 2 foi de geam cat si 3 foi.. Automatizarea ne asigura o calitate ireprosabila si totodata o capacitate mare de productie. Toate produsele noastre au marcaj CE, ceea ce va asigura ca respectam standardele europene in domeniu. Materia prima, sticla, este asigurata de lideri mondiali in domeniu: Saint Gobain, Trakya Cam si Guardian.

Specialistii Home & Office Glass Design va stau la dispozitie pentru configurarea geamului conform cu cerintele Dumneavoastra specifice, luand in calcul cei mai importanti indicatori care masoara performantele produsului finit:

U-Coeficientul de Transfer Termic

Cu cat este mai mica valoarea acestui coeficient cu atat este mai mica pierderea de caldura din interiorul locuintei, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu incalzirea.

LT-Coeficientul de Transmisie Luminoasa

Cu cat acest coeficient este mai mare, cu atat cantitatea de lumina ce strabate geamul este mai mare, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu iluminatul.

SF-Factor solar

Cu cat este mai mica valoarea acestui coeficient, cu atat este mai mic aportul de caldura in interiorul locuinte, i fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu racirea incaperii pe timpul verii si impiedica decolorarea obiectelor din incapere.

RW-Coeficientul de izolare fonica

Cu cat este mai mare valoare acestui coeficient se diminueaza substantial zgomotul din exterior.

LR-Coeficientul de Reflexie Luminoasa

Cu cat acest coeficient este mai mare, cu atat perceptia ochilui dincolo de sticla este mai slaba, fiind asigurata intimitatea si confidentialitatea incaperii dumneavoastra.

Personalizarea vitrajelor izolante se poate face prin elemente decorative (sprosuri) înglobate în interiorul vitrajului. Deasemenea va oferim si ultimele noutati in domeniu cum ar fi jaluzelele introduse in interiorul pachetului de sticla, cu actionare manuala sau electrica.

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum.

Pereti Cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne din sticla fiind o solutie inovativa care ofera eleganta arhitecturala unei constructii precum si posibilitati infinite de design si stil. In acelasi timp, asigura excelente calitati de izolare termica si fonica, acces marit la lumina zilei, oferind interiorului o atmosfera placuta…

Compartimentari

Spre deosebire de alte variante de partitionare a spatiului, compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturalea incaperilor. Din sticla se pot crea interioare unice, adaptate in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte…

Geam Termoizolant

Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon). In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza…

Tamplarie PVC

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara… STEAMLINE 76 5 camere DESiGN 3D 5 camere BLUEVOLUTION 92 6

Balustrade

Sistemele de balustrade sunt proiectate si realizate pentru a indeplini cerintelede siguranta ce se impun in zona scarilor si balcoanelor.In afara de functia de siguranta, sistemele de balustrade ofera si un plus de design. Sticla folosita va fi securizata. In functie de locatie si structura, balustradele pot fi …

Mobilier din sticla

Sticla este materialul ideal pentru realizarea unor elemente de mobilier care sa imbine esteticul cu functionalul. Desi poate parea fragil, mobilierul din sticla este foarte rezistent, in executia lui luandu-se in calcul folosirea de materiale si solutii de montaj care sa indelineasca criteriile de siguranta necesare…