GLASS DESIGN

Tehnologia

Linia automata de productie geam termoizolant este fabricata de firma austriaca LISEC, lider mondial in domeniul utilajelor de acest tip.
Dimensiunea jumbo a foilor de geam permite optimizarea consumurilor din programele soft pentru a obtine preturi competitive. Alimentarea automata cu sticla se face cu ajutorul unui sistem de ventuze pneumatice masa de taiere si instalatia de spalare sunt complet automate. Instalatia de spalare foloseste un sistem pentru dedurizarea si tratamentul bacteriologic al apei, prin procedeul de osmoza inversa cu o rata a decontaminarii de 95%.
Masina automatizata pentru asamblarea si presarea unitatilor de geam termoizolant asigura o pozitionare exacta a foilor de sticla si a baghetei distantier, precum si o presare uniforma pentru a asigura o sigilare de calitate. Grosimea si componenta geamului termoizolant poate varia in functie de specificatiile dorite de client (putem executa pachet de geam termoizolant cu grosimea de pana la 52 mm).
La iesirea din presa exista un sistem electronic de masurare si control a pachetului de geam termoizolant, datele furnizate fiind utilizate de catre robotul pentru a asigura o sigilare rapida si precisa.
Prima sigilare se realizeaza cu sigilant butilic(poliisobutilen) iar sigilarea secundara se poate realiza atat cu sigilant poliuretan bicomponent cat si cu silicon bicomponent. Se poate realiza si lipirea pe rama a geamului termoizolant pentru fatadele structurale astfel proiectate.

Utilajele de prelucrare automatizata a sticlei sunt produse de firmele italiene BOTTERO si BAVELLONI si permit prelucrarea sticlei pentru obtinerea blaturilor de masa, polite, rafturi, usi, balustrade de diferite grosimi si dimensiuni.

Fluxul tehnologic incepe prin optimizarea taierii materialului brut in functie de dimensiunile produselor finite. Dupa taierea geamului la dimensiunile dorite, acesta se prelucreaza pe una din masinile liniei Bottero, in functie de complexitatea, dimensiunile si operatiile necesare pentru obtinerea produsului finit. Linia de productie BOTTERO utilizeaza 2 foreze diamantate, una inferioara, actionata automat si una superioara, actionata manual, obtinandu-se o calitate superioara a gaurilor. Masina este dotata cu un dispozitiv laser cu ajutorul caruia pozitionarea geamului se face cu precizie ridicata. Poate executa gauri cu diametrul cuprins intre 3-70 mm.

Masina de slefuit verticala
Principalul avantaj al acestei masini este utilizarea unui singur rand de discuri diamantate pentru prelucrarea tuturor grosimilor de geam intre 3 si 50 mm. Unghiul de prelucrare al fazetei este variabil, de la 0 la 45 grade. Prelucrari: slefuire, lustruire, frezare, fazetare la 45 grade.Grosimea geamului prelucrat poate fi intre 3 si 50 mm.

Linia de productie tamplarie PVC este produsa de Elumatec Germania si permite prelucrarea profilelor PVC pentru obtinerea de usi si ferestre. Experienta in domeniu a echipei alaturi de utilajele performante si sprijinul permanent primit de la partenerii germani ne asigura ca produsele obtinute au o calitate garantata.

Tehnologia folosita in fabrica Home&Office Glass Design, certificarile CE obtinute, materia prima de calitate si supravegherea atenta a productiei sunt ingredientele unor produse finite de inalta calitate necesare unor parteneriate de durata cu clientii nostri.

BOTTERO VARIANT 814 – Masina verticala de cantuire a sticlei. Poate executa cant drept trapezoidal (prelucrarea in forma de trapez a muchiilor sticlei), mat sau lucios. Masina este robusta si foarte stabila pentru slefuit si lustruit cu 11 motoare-posturi, pentru prelucrarea cantului muchie-cant-muchie-MCM. Poate slefui si lustrui geam float si laminat cu dimensiunea minima de 50 x 50 mm si dimensiunea maxima de 4000×1500 mm, grosime geam 3–40mm, inclus geam laminat multiplu stratificat. Viteza de lucru este de 0,6-6 ml./min.”

Masina de slefuit cu benzi – Este o solutie eficienta pentru detensionarea sticlei si slefuirea superficiala a cantului pentru proiecte ce nu necesita un cant special sau lustruit. Aceasta masina de slefuit are doua motoare ce actioneaza benzile care slefuiesc sticla.

BOTTERO 714 laser – Masina de gaurire a sticlei. Este o masina semiautomanta de gaurit, cu capete superior/inferior contrapuse. Poate executa gauri cu diametrul 6-68mm, grosime geam 3–40mm, inclus geam laminat multiplu stratificat.

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum.

Pereti Cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne din sticla fiind o solutie inovativa care ofera eleganta arhitecturala unei constructii precum si posibilitati infinite de design si stil. In acelasi timp, asigura excelente calitati de izolare termica si fonica, acces marit la lumina zilei, oferind interiorului o atmosfera placuta…

Compartimentari

Spre deosebire de alte variante de partitionare a spatiului, compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturalea incaperilor. Din sticla se pot crea interioare unice, adaptate in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte…

Geam Termoizolant

Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon). In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza…

Tamplarie PVC

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara… STEAMLINE 76 5 camere DESiGN 3D 5 camere BLUEVOLUTION 92 6

Balustrade

Sistemele de balustrade sunt proiectate si realizate pentru a indeplini cerintelede siguranta ce se impun in zona scarilor si balcoanelor.In afara de functia de siguranta, sistemele de balustrade ofera si un plus de design. Sticla folosita va fi securizata. In functie de locatie si structura, balustradele pot fi …

Mobilier din sticla

Sticla este materialul ideal pentru realizarea unor elemente de mobilier care sa imbine esteticul cu functionalul. Desi poate parea fragil, mobilierul din sticla este foarte rezistent, in executia lui luandu-se in calcul folosirea de materiale si solutii de montaj care sa indelineasca criteriile de siguranta necesare…