GLASS DESIGN

Technology

Linia automata de productie geam termoizolant este fabricata de firma austriaca LISEC, leader mondial in domeniul utilajelor de acest tip.
Dimensiunea jumbo a foilor de geam folosite permite optimizarea consumurilor din programele soft pentru a obtine preturi competitive. Alimentarea automata cu sticla se face cu ajutorul unui sistem de ventuze pneumatice, iar masa de taiere este complet automata ca si instalatia de spalare. Statia foloseste un sistem pentru dedurizarea si tratamentul bacteriologic al apei, prin procedeul de osmoza inversa cu o rata a decontaminarii de 95%.
Masina automatizata pentru asamblarea si presarea unitatilor de geam termoizolant, asigura o pozitionare exacta a foilor de geam si a baghetei distantier precum si o apasare uniforma pentru o sigilare de calitate a geamurilor termoizolante. Grosimea si componenta geamului termoizolant poate fi diversa pana la 52 mm, in functie de specificatiile dorite de catre client.
Presa pentru asamblare este dotata cu un sistem electronic al de control a vitezei de aplicatie a sigilantului utilizat, iar robotul de sigilare face aceasta operatiune rapida si precisa. Sigilarea se realizeaza cu silicon bicomponent rezistent UV. Se poate realiza si lipirea pe rama a geamului termoizolant pentru fatadele structurale astfel proiectate.

Linia de prelucrare automatizata a sticlei este produsa de firma italiana BOTTERO si permite prelucrarea sticlei pentru obtinerea blaturilor de masa, usi de vitrine, polite, rafturi, usi, balustrade de diferite grosimi si dimensiuni.
Fluxul tehnologic incepe prin optimizarea taierii materialului brut in functie de dimensiunile produselor finite. Dupa taierea geamului la dimensiunile dorite, acesta se prelucreaza pe una din masinile liniei Bottero, in functie de complexitatea, dimensiunile si operatiile necesare pentru obtinerea produsului finit. Linia de productie BOTTERO utilizeaza 2 foreze diamantate, una inferioara, actionata automat si una superioara, actionata manual, obtinandu-se o calitate superioara a gaurilor. Masina este dotata cu un dispozitiv laser cu ajutorul caruia pozitionarea geamului se face cu precizie ridicata. Poate executa gauri cu diametrul cuprins intre 3-70 mm.

Masina de slefuit verticala
Principalul avantaj al acestei masini este utilizarea unui singur rand de discuri diamantate pentru prelucrarea tuturor grosimilor de geam intre 3 si 50 mm. Unghiul de prelucrare al fazetei este variabil, de la 0 la 45 grade. Prelucrari: slefuire, lustruire, frezare, fazetare la 45 grade.Grosimea geamului prelucrat poate fi intre 3 si 50 mm.

Linia de productie tamplarie PVC este produsa de Elumatec Germania si permite prelucrarea profilelor PVC pentru obtinerea de usi si ferestre. Experienta in domeniu a echipei alaturi de utilajele performante si sprijinul permanent primit de la partenerii germani ne asigura ca produsele obtinute au o calitate garantata.

Tehnologia folosita in fabrica Home&Office Glass Design, certificarile CE obtinute, materia prima de calitate si supravegherea atenta a productiei sunt ingredientele unor produse finite de inalta calitate necesare unor parteneriate de durata cu clientii nostri.

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum.

Pereti Cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne din sticla fiind o solutie inovativa care ofera eleganta arhitecturala unei constructii precum si posibilitati infinite de design si stil. In acelasi timp, asigura excelente calitati de izolare termica si fonica, acces marit la lumina zilei, oferind interiorului o atmosfera placuta…

Compartimentari

Spre deosebire de alte variante de partitionare a spatiului, compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturalea incaperilor. Din sticla se pot crea interioare unice, adaptate in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte…

Geam Termoizolant

Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon). In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza…

Tamplarie PVC

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara… STEAMLINE 76 5 camere DESiGN 3D 5 camere BLUEVOLUTION 92 6

Balustrade

Sistemele de balustrade sunt proiectate si realizate pentru a indeplini cerintelede siguranta ce se impun in zona scarilor si balcoanelor.In afara de functia de siguranta, sistemele de balustrade ofera si un plus de design. Sticla folosita va fi securizata. In functie de locatie si structura, balustradele pot fi …

Mobilier din sticla

Sticla este materialul ideal pentru realizarea unor elemente de mobilier care sa imbine esteticul cu functionalul. Desi poate parea fragil, mobilierul din sticla este foarte rezistent, in executia lui luandu-se in calcul folosirea de materiale si solutii de montaj care sa indelineasca criteriile de siguranta necesare…